Interactieve Shows

FIX Entertainment

FIX Entertainment verzorgt in samenwerking met Speelpark Oud Valkeveen, het gehele entertainment (acts en shows) op Speelpark Oud Valkeveen.

De shows zijn zeer interactief. Alle kinderen mogen meedoen en zullen tijdens deze shows niet stilzitten! Uiteraard komen Stronkeltje én zijn vriendinnetje Fonkeltje regelmatig in de shows en op het park langs!

Fonkeltje leert dansen!

Robin, het beste vriendje van Stronkeltje en Fonkeltje vindt het belangrijk dat kinderen veel leren en daarom elke dag les moeten krijgen. Tijdens de show wilt Robin les gaan geven aan alle kinderen maar Fonkeltje is het hier niet mee eens en probeert er een stokje voor te steken. Tot Robin het niet meer leuk vindt, hij heeft een idee… Maar wat? Kom kijken naar deze leuke show!

Meet & greet met Stronkeltje en Fonkeltje!

Weet jij hoe Stronkeltje en Fonkeltje in Speelpark Oud Valkeveen zijn gekomen? En hoe zij elkaar ontmoet hebben? Robin, het beste vriendje van Stronkeltje en Fonkeltje, vertelt in deze kindershow het hele verhaal. Kom je ook kijken en luisteren? En misschien… mag jij wel meedoen als echte acteur of actrice in de show! Tot dan!

De vakantieshow!

Robin, het beste vriendje van Stronkeltje en Fonkeltje, is moe van al het werk en wil daarom op vakantie. Fonkeltje moet gezellig met hem mee, maar Fonkeltje wil helemaal niet mee, zij wil liever met alle kinderen in Speelpark Oud Valkeveen spelen. Fonkeltje heeft een plan! Maar wat voor plan? En gaan Robin en Fonkeltje uiteindelijk op vakantie? Kom snel kijken!

De verjaardagsshow!

Elke woensdagmiddag is er een speciale verjaardagsshow voor alle kinderen die samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hun verjaardag vieren op Speelpark Oud Valkeveen. Tijdens deze feestelijke show worden alle jarigen extra in het zonnetje gezet! Misschien worden zij wel persoonlijk gefeliciteerd door Stronkeltje en/of Fonkeltje…