Route

Adres:

Oud Huizerweg 2
1411 GZ Naarden

Lees ons parkreglement (.pdf)

Met de auto
Vanuit Amersfoort:

Snelweg A1 – Afrit 7 richting Naarden-Bussum. Bij de tweede stoplichten rechtsaf (voor Hotel Jan Tabak) richting “Valkeveen”. Volg verder de witte ANWB-borden met “Valkeveen” totdat u uitkomt op de Valkeveenselaan. Aan het eind van deze laan bevind zich het speelpark.

Vanuit Amsterdam :
Snelweg A1 – Afrit 7 richting Naarden-Bussum. Onder aan de afslag rechtsaf en bij de eerste stoplichten naar rechts ( voor Hotel Jan Tabak ) richting ” Valkeveen “. Volg verder de witte ANWB-borden met “Valkeveen” todat u uitkomt op de valkeveenselaan. Aan het eind van deze laan bevind zich het speelpark.

Indien u gebruikmaakt van een navigatiesysteem, dien je als adres Valkeveenselaan in Naarden in te voeren. Als je dan op de plaats van bestemming bent, rijd u de valkeveenselaan uit totdat u op onze parkeerplaats bent.

Direct naast het park ligt een enorm parkeerterrein. Er is volop ruimte voor auto’s en bussen. En parkeren bij Speelpark Oud Valkeveen is helemaal gratis!

Openbaar vervoer

Vanaf station Naarden-Bussum buslijn 100 richting Huizen busstation, halte Flevolaan. Volg de witte ANWB-borden met Valkeveen (ongeveer 30 minuten lopen).

Bekijk ons park nu online