Kinderfeestje

Jarig?

Wil jij graag je verjaardagspartijtje vieren op Speelpark Oud Valkeveen? Tja, wie wil dat nu niet; ‘gewoon lekker spelen’ met al je vriendjes en vriendinnetjes, genieten van een show in Stronkeltje’s Theater en een heerlijk verjaardagsmenu met een leuk presentje!

Verjaardagsarrangement

Het arrangement voor kinderfeestjes bestaat uit entree + een verjaardagsmenu. Deze bestaat uit patat met fritessaus, een snack naar keuze, een pakje Taksi en een verrassing.
Bij het boeken van een kinderfeestje kunt u kiezen voor verschillende extra opties, zoals bijvoorbeeld een taart, armbandjes voor de kinderen, etc.

Kinderfeestjes kunnen tot 24 uur voorafgaand aan het bezoek kosteloos worden geannuleerd. Als u hierna annuleert, kunnen kosten die al gemaakt zijn in rekening worden gebracht. (denk aan de dagverse taart)

Klik hier om een kinderfeestje te reserveren

Ook binnen veel pret

Elk jaar vieren veel kinderen een onvergetelijke verjaardag op Speelpark Oud Valkeveen. Waarom ook niet, want Oud Valkeveen is de ideale locatie om met al je vriendjes en vriendinnetjes lekker te komen spelen. Ons verjaardagsarrangement bestaat uit entree en een verjaardagsmenu. Ook kun je in het weekend, of op woensdag- en vrijdagmiddag genieten van een leuke show in Stronkeltje’s theater. Meer informatie betreft de prijzen en/of acties klik hier