schoolreisje

Schoolreis reserveringsformulier

Voor kinderen is het schoolreisje het hoogtepunt van het jaar.
Speelpark Oud Valkeveen is ook hier al 90 jaar de ideale bestemming voor.
Om het schoolreisje extra bijzonder te maken, is er een speciale ‘schoolreisshow’ verzorgd door ons entertainmentteam.
Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen meezingen en dansen in dit spektakel vol dans, muziek en goocheltrucs.
Tijdens het schoolreisje kan er in de circus tent of lekker buiten met z’n allen gesmuld worden van allerlei lekkernijen.
Speciaal voor schoolreisjes is er een Smikkelmenu bestaande uit: patat met mayonaise, een pakje drinken en een ijsje.

Voorwaarden

U kunt wijzigingen per email aan ons doorgeven via info@oudvalkeveen.nl. Annuleringen en wijzigingen van reserveringen met horeca dienen tenminste 7 dagen voor het bezoek gemeld te worden, na 7 dagen zijn hier kosten aan verbonden.

Voor reserveringen met horeca gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca Federatie (UVH). De UVH zijn met uitsluiting van alle andere algemene voorwaarden van toepassing op de totstandkoming en de inhoud van alle horecaovereenkomsten, alsmede op alle aanbiedingen terzake de totstandkoming van deze horecaovereenkomsten. Indien daarnaast toch andere algemene voorwaarden van toepassing zijn, prevaleren in geval van tegenstrijdigheid de UVH (de UVH worden op verzoek toegestuurd).

Overige annuleringen kunnen gedaan worden tot uiterlijk 3 dagen voor uw bezoek, hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor annuleringen binnen 3 dagen voor uw gereserveerde datum zullen 100% annuleringskosten in rekening gebracht worden over het gereserveerde bedrag. Met het reserveren, gaat u akkoord met deze voorwaarden.