Overige

Met zijn allen!

Het jubileum van opa en oma, een excursie met de voetbalclub of het jaarlijkse bedrijfsuitje: Speelpark Oud Valkeveen is met meer dan 30 attracties en shows dé bestemming voor alle gelegenheden.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. We hebben ook dit jaar weer een aantal nieuwe attracties erbij. Voor de grotere kinderen, maar ook voor de allerkleinsten.

Daarnaast beschikt Oud Valkeveen over een heus strand!

Voor volwassenen zijn er voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Onze groepstarieven

De reguliere entreeprijs voor Speelpark Oud Valkeveen is € 14,50 per persoon, maar voor groepen van minimaal 20 betalende personen (die het park op dezelfde dag bezoeken) gelden tarieven met kortingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat wij u een passend aanbod kunnen geven.

Menuvouchers

Reserveer bij de boeking alvast één van onze menuvouchers en profiteer van hoge kortingen! Voor meer informatie stuur dan een mail naar: horeca@oudvalkeveen.nl

 

Complete arrangementen

Speelpark Oud Valkeveen biedt ook complete arrangementen aan.
’s Ochtends beginnen met een kopje koffie met wat lekkers en ’s middag een goed gevuld lunchpakket? In overleg is er veel mogelijk!

Stuur een mail naar horeca@oudvalkeveen.nl met uw wensen en wij zullen een vrijblijvende offerte voor u maken!

Om gebruik te kunnen maken van de groepstarieven dient u minimaal vijf werkdagen voor uw bezoekdatum per e-mail te reserveren horeca@oudvalkeveen.nl.