Attracties

Drakenbaan

Heb jij al een ritje gemaakt in onze nieuwe Achtbaan? Hij is snel, mooi en je zult er geen genoeg van krijgen! Minimale lengte zonder begeleiding 1.05m. Kinderen van 0.90m tot 1.05m onder begeleiding van een volwassene(18+). Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Dolle Dieren Baan

Maak een ritje op te gekke boerderijdieren. Kies jij de kip, het paard of het vrolijke konijn? Tijdens de rit zul je je ogen uitkijken. Maximaal 1 kind 0.90m – 1.10m en 1 volwassene(18+) per dier.

Eagle Tower

Klim samen met je vriendjes naar het nest van deze adelaar, vanuit hier kijk je het hele park over. Wat een uitzicht! Minimale lengte is 1.20 cm zonder begeleiding en 0.95 cm met begeleiding(18+).

Vallende Schuit

Een super snelle én verkoelende attractie. Perfect voor bij warm weer. Minimale lengte 1.20m.

Zwierezwaai

De Zwierezwaai is een echte zweefmolen, vanaf het hoogste puntje heb je uitzicht over het hele speelpark. Vraag naar de openingstijden. Minimale lengte zonder begeleiding 1.25m. Kinderen van 1.05m tot 1.25m onder begeleiding van een volwassene. Let op: de Zwierezwaai kent wisselende openingstijden.

Vliegende Valk

Houd jij van achtbanen? Dan is de Vliegende Valk echt iets voor jou! Kom maar op als je durft ;). Minimale lengte zonder begeleiding 1.20m. Kinderen van 1.00m tot 1.20m onder begeleiding van een volwassene.

Mega Glijbaan

De Mega Glijbaan is alleen voor echte waaghalzen, 15 meter hoog en vierbaans glijplezier! Minimale lengte zonder begeleiding 1.10m. Kinderen van 1.05m tot 1.10m onder begeleiding van een volwassene(18+).

Botsauto’s

Hier mag het: lekker tegen andere auto’s aan botsen. Kun jij voorkomen dat je geraakt wordt door goed te sturen of wil je de achtervolging inzetten? Minimale lengte zonder begeleiding 1.30m. Kinderen van 1.00m tot 1.30m onder begeleiding van een volwassene. Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Treintje

Het treintje neemt iedereen mee het hele park over. Je kunt vanuit het treintje alle attracties zien en onderweg bij diverse stations uitstappen. Een baby mag meegenomen worden in een draagzak (beschikbaar op het park). Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Oldtimerbaan

Bij Oud Valkeveen zijn kinderen de baas! Bestuur de auto en rij rond langs vijvers, door tunnels en door bosjes. Minimale lengte zonder begeleiding 1.05m. Kinderen onder de 1.05 onder begeleiding van een volwassene(18+). Een baby mag meegenomen worden in een draagzak (beschikbaar op het park). Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Draaimolen

Geschikt voor de allerkleinste ukkies. Zo vaak als je wilt in de draaimolen wie wil dat nou niet?! Minimale lengte 0.95 meter alleen onder begeleiding van een volwassene(18+) ( de volwassene mag niet plaatsnemen op de attributen maar mag er wel naast staan)

Waterfietsen

Heerlijk ontspannen op onze waterfietsen, in de vijver midden op ons park. Fiets zoveel rondjes als je wilt en zorg ervoor dat je geen natte kleren krijgt! Alleen toegankelijk voor personen met minimaal een zwemdiploma A. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene(18+). Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Let op: de waterfietsen kent wisselende openingstijden.

Flying Ace

Schommel op en neer in dit vliegtuig. Je gaat telkens hoger en hoger! Minimale lengte zonder begeleiding 1.05m. Kinderen van 95cm tot 1.05m onder begeleiding van een volwassene. Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Bijenzweefmolen

Vlieg rondjes in onze bijtjes! Je kunt zo hoog als je durft, want als je op de groene knop drukt, ga je omhoog. Minimale lengte 95cm, maximale lengte 1.50m. Alleen toegankelijk voor kinderen.

Ooigevaar

Je zult kriebels in je buik voelen wanneer je in deze attractie zit. Ga helemaal omhoog om vervolgens in een vrije val naar beneden te vallen! Durven papa en mama ook mee? Minimale lengte 1.07m. Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Klimvulkaan

Lukt het om helemaal bovenaan te komen? Trek je schoenen uit en klim naar het topje van de Vulkaan! Vanaf hier kun je met de glijbaan weer naar beneden. Alleen toegankelijk voor kinderen.

Piratika eiland

Klimmen en klauteren, met ballen schieten en zorgen dat je niet geraakt wordt; het gebeurt allemaal in Piratika! Betreed het verlaten schip en ontdek alle geheimen. Alleen toegankelijk voor kinderen.

Goudmijn

Wanneer je bij de Goudmijn bent, krijg je meteen de “goudzoekkoorts”. Koop een emmertje voor €2,- en misschien vind jij wel goud! Soms worden er zelfs haaientanden in de Goudmijn gevonden. Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Vuurtoren

Het beste uitzicht over het Gooimeer krijg je door de Vuurtoren te beklimmen. Eenmaal boven kun je het hele park over kijken en ver uitkijken over het meer. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Minimale lengte 1.05m. Alleen toegankelijk voor kinderen.

Sona Spelletjesboog

Ga de strijd aan met de computer of met andere kinderen. Je kunt dansen, springen, rekenen, achtervolgen, er is zoveel te doen! De spelletjes veranderen regelmatig, dus je bent nooit uitgespeeld! Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Dwaaltuin

Lekker verstoppertje spelen in ons doolhof. Vind jij de uitgang? Voor kinderen jonger dan 6 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

Brandweerdorp

Wat is er leuker dan lekker in de zandbak spelen? Bestuur de brandweerauto of klim door het speeldorp. Alleen toegankelijk voor kinderen.

Incatempel

Klim en klauter door deze tempel heen, welke bovenop een bergje staat. Beklim eerst de trap en ontdek vervolgens de hele tempel.

Trampolines

Op de trampolines kun je je helemaal uitleven. Spring, vlieg en maak salto’s. Speelelementen alleen toegankelijk voor kinderen.

Tropisch strand

Niets is fijner dan lekker pootje baden bij tropische temperaturen. Het strandje bij het Gooimeer is daar dan ook perfect voor. En niet onbelangrijk: het water is overal ondiep, dus ook veilig voor spelende kinderen. Volwassenen kunnen lekker tot rust komen in de strandstoelen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder toezicht van een volwassene het strand betreden. Toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

LET OP: De waterkwaliteit kan per week verschillen, houd daarom goed de borden bij het strand in de gaten voor je gaat zwemmen.

Santa Maria

Wat is er leuker dan op een scheepswrak spelen? Ben je de piraat of toch de kapitein?