Interactieve Shows

Stronkeltje’s Theater

Er zijn het gedurende het seizoen meerdere shows te zien in Stronkeltje’s Theater. Van 1 show op rustige doordeweekse dagen, tot wel 5 showmomenten op drukke zomerdagen! De shows zijn zeer interactief. Alle kinderen mogen meedoen en zullen tijdens deze shows niet stilzitten! Uiteraard komen Stronkeltje én zijn vriendinnetje Fonkeltje regelmatig in de shows en op het park langs! Daarnaast zijn Theaterknecht Robin en de Boeven veel te zien. Weersafhankelijk zijn de shows te zien op het binnen- of buitenpodium van Stronkeltje’s Theater

Stronkeltje, Fonkeltje, Robin en de boeven schitteren nu ook op het witte doek in onze eigen Oud Valkeveen Film ‘ Het Geheim van de Schatkist’. De film is te bekijken in de kids bioscoop en op ons YouTube kanaal.

Schoolreisshow!

Ook tijdens je schoolreisje kun je genieten van een show in Stronkeltje’s Theater!

Robin, het beste vriendje van Stronkeltje en Fonkeltje vindt het belangrijk dat kinderen veel leren en daarom elke dag les moeten krijgen. Tijdens de show wilt Robin les gaan geven aan alle kinderen maar Fonkeltje is het hier niet mee eens en probeert er een stokje voor te steken. Tot Robin het niet meer leuk vindt, hij heeft een idee… Maar wat? Kom kijken naar deze leuke show!

Meet & greet’s!

Bijna elke dag zijn Stronkeltje en Fonkeltje op het park te zien tijdens Meet & Greets. Je kunt met hen op de foto, een handje geven, een high five of een dikke knuffel natuurlijk.

Zomer- en themashows!

In weekenden en vakanties zijn er verschillende shows te zien in Stronkeltje’s Theater! Zoals de dansshow met de dansers van Oud Valkeveen, de boevenshow, de vakantieshow of een show in een bepaald thema, zoals western!