Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Mogen er honden op het park?

Helaas zijn honden op ons park niet toegestaan. Geleidehonden zijn wel welkom. Meldt dit wel even als u het park betreedt bij de kassa.

Is er WiFi op het park?

Over het gehele park kunt u gebruik maken van WiFi

Zijn er gezinskaarten?

Nee, wij hebben geen gezinskaarten; Ook alle abonnementen zijn persoonsgebonden. U heeft voor iedereen (van 2 jaar en ouder) een abonnement of kaartje nodig.

Zijn er rolstoelen aanwezig?

Helaas hebben wij geen rolstoelen op ons park die u kunt gebruiken. Wel hebben wij faciliteiten voor mindervaliden, zoals invalidentoiletten. Het grootste gedeelte van ons park is rolstoelvriendelijk.

Gelden er minimale lengtes en leeftijden voor bepaalde attractie?

Voor de attracties gelden er minimale lengtes en leeftijden. Dit is van toepassing op al onze attracties en staat aangegeven op de informatieborden bij de ingang van de attracties. Voor vragen kunt u altijd terecht bij een van onze parkmedewerkers. Zij staan u graag te woord.

Zijn bij regen alle attracties geopend?

Het kan voorkomen dat in geval van regen een attractie niet meer functioneert of niet meer veilig is om te betreden. Wij verzoeken u altijd op de borden bij de attracties te kijken voor meer informatie. Tussen de regenbuien door zullen wij de attracties zoveel mogelijk droog maken, zodat zij snel weer toegankelijk zijn.

Attracties die met regen (tijdelijk) sluiten zijn in ieder geval de Megaglijbaan en de Oldtimers. Bij onweer sluiten er meer attracties.

Biedt Speelpark Oud Valkeveen overnachtingsmogelijkheden?

Op het speelpark zelf is dit niet mogelijk. Wel zijn er in de buurt van Speelpark Oud Valkeveen verschillende overnachtingsmogelijkheden te vinden.

Hoe kan ik reserveren voor een verjaardagspartijtje?

U kunt via deze website online reserveren voor een verjaardagspartijtje. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Kan ik kaartjes voor Speelpark Oud Valkeveen kopen om deze kado te doen?

Ja, dit kan. U kunt deze online aanschaffen. U ontvangt deze dan direct in uw mailbox. Klik hier om cadeaukaarten te kopen

Voorzieningen

Baby's

Voor de verzorging van uw baby zijn er verschoonruimtes aanwezig in de toiletgroepen op het speelpark.

EHBO

Ons EHBO-punt bevindt zich nabij de snackbar. Wanneer u hier op de bel drukt, komt er zo snel mogelijk een medewerker naar u toe. Heeft u alleen een pleister nodig? Deze vindt u in de dispenser op de deur van de EHBO.

Fietsenstalling

Bij Speelpark Oud Valkeveen kunt u gratis gebruik maken van de fietsenstalling.

Verdwaalde kinderen

Vindt u een verdwaald kindje? Brengt u hem of haar naar de entreekassa of spreek één van onze medewerkers aan. Hartelijk bedankt!

Parkeren

Parkeren bij Speelpark Oud Valkeveen is helemaal gratis. Speelpark Oud Valkeveen beschikt over 2 ruime parkeerplaatsen.

Toiletten

Toiletten zijn gratis te gebruiken en zijn op diverse plaatsen in het park aanwezig. Ook zijn er speciale toiletten voor mindervaliden.

Verloren of gevonden voorwerpen

Indien u iets bent verloren of u heeft een voorwerp gevonden, kunt u het formulier invullen op onze pagina ‘gevonden voorwerpen’.
De meeste gevonden voorwerpen vinden wij aan het einde van de dag tijdens de eindschoonmaak van het park. Als u het formulier heeft ingevuld nemen wij zsm contact met u op.